Over Ons

Als je bij ons binnenstapt, zie je het direct: de authentieke houtoven in ons restaurant. Een uniek exemplaar, waarin stenen van de Vesuvius zijn verwerkt en waarin de pizzaiolo onze pizza’s bereidt. Volgens Napolitaans recept, met hart en ziel en heel veel Italiaanse passie en temperament.

Gusto heeft meer te bieden dan heerlijke pizza’s en verrassend lekkere wijnen. In ons restaurant heerst een informele sfeer, waar je met je familie gezellig een pizza kunt eten of met je vrienden eindeloos kunt natafelen en waar je je altijd welkom voelt.

Pizza take away

Het is mogelijk om pizza af te halen. We nemen telefonische bestellingen aan. In verband met de richtlijnen rond het corona-virus werken wij met tijden zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er steeds maar een beperkt aantal personen aanwezig zijn.

 

De pizza's van Gusto zijn volgens Napolitaanse recept. De opstaande rand, de cornicione, is een van de kenmerken van een pizza uit Napels. De rand is mooi krokant, heeft luchtbellen en houdt de verse ingrediënten mooi in het midden van de pizza. De Napolitaanse pizza is natter dan de Romeinse pizza, er zit meer water in het Napolitaans deeg, soms lijkt de pizza daardoor 'net niet gaar'.

 

Op onze menukaart staan altijd dertien pizza’s. Nooit meer en nooit minder. Dat is met een reden. Want dit aantal stelt onze pizzaiolo in staat om ieder ingrediënt de aandacht te geven die het verdient. Met een resultaat dat er mag zijn. Want welke pizza u ook bestelt, deze heeft een heerlijke, krokante korst, is belegd met de beste verse ingrediënten en heeft altijd een pure, eerlijke smaak.

© 2020  Gusto Proudly created  by Astrid