Over Ons

In het restaurant hebben wij een grote steenoven gebouwd die – essentieel voor het maken van goede pizza’s – op hout wordt gestookt. 

De pizza's van Gusto zijn volgens Napolitaanse recept. De opstaande rand, de cornicione, is een van de kenmerken van een pizza uit Napels. De rand is mooi krokant, heeft luchtbellen en houdt de verse ingrediënten mooi in het midden van de pizza. De Napolitaanse pizza is natter dan de Romeinse pizza, er zit meer water in het Napolitaans deeg, soms lijkt de pizza daardoor 'net niet gaar'.

Gusto heeft meer te bieden dan heerlijke pizza’s en verrassend lekkere wijnen. In ons restaurant heerst een informele sfeer, waar je met je familie gezellig een pizza kunt eten of met je vrienden eindeloos kunt natafelen en waar je je altijd welkom voelt.

Pizza take away

Het is mogelijk om pizza af te halen. We nemen telefonische of per mail bestellingen aan. In verband met de richtlijnen rond het corona-virus werken wij met tijden zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er steeds maar een beperkt aantal personen aanwezig zijn.